ΕΠΣΦ: Ποια παιχνίδια δε θα γίνουν το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 20:07 ΕΠΣΦ: Ποια παιχνίδια δε θα γίνουν το Σαββατοκύριακο

Παραιτήσεις ομάδων και αναβολές…

Μετά τις εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η ΕΕ της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοίνωσε τα παρακάτω:

1. Κάνει δεκτά τα αιτήματα των σωματείων Α.Σ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ και  Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ για αναβολή των αγώνων τους και προχωρά στην αναβολή των  προγραμματισμένων αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας  περ. 2023/24 2ος όμιλος το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΔΙΒΡΗ και  Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ 2010 και ΟΜΒΡΟΣ - ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ.

Ο ορισμός των ανωτέρω αναβληθέντων αγώνων θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο έγγραφό  μας.

2. Κάνει δεκτό το αίτημα για αλλαγή έδρας του σωματείο Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ για τον αγώνα της  1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας 1ος όμιλος ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ  ΤΡΑΓΑΝΑΣ, λόγω εργασιών στο γήπεδο Ελάτειας, να διεξαχθεί στο γήπεδο Αμφίκλειας.

3. Ο προγραμματισμένος αγώνας για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α'  Κατηγορίας περ. 2023/24 μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ λόγω έγγραφης παραίτησης του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  από τον ανωτέρω αγώνα. Ο αγώνας κατακυρώνεται στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ με  σκορ 0-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση