ΠΑΣ Λαμία: Έχει αγώνα σήμερα με Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 08:35 ΠΑΣ Λαμία: Έχει αγώνα σήμερα με Ολυμπιακό

Διάψευση των σεναρίων για Καρλίτος…

Ποδαρικό στην έδρα του με έναν μεγάλο αντίπαλο κάνει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 ο ΠΑΣ Λαμία, που υποδέχεται στις 17:00’ στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024.

Σε σχέση με τη σύνθεση που έφερε το μεγάλο «Χ» στο Κλεάνθης Βικελίδης, υπάρχουν οι ηχηρές απουσίες των Καρλίτος και Παπαδόπουλου. Για τον δεύτερο ήταν γνωστή η απουσία του λόγω καρτών. Για τον Ισπανό η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει ότι «δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί».

Είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της για απουσία κάποιου παίκτη από την αποστολή για να προλάβει νέα δημοσιεύματα περί μετεγγραφής του πρώτου σκόρερ της ομάδας. «Όσον αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Carlitos, η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Λαμία διαψεύδοντας αναφορές για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη θέση των δύο παραπάνω, έχει αυτή τη φορά τους Τζανετόπουλο (που εξέτισε την ποινή του) και Μαρτίνεθ. Επίσης στην 22αδα που ανακοινώθηκε στις θέσεις των Γιαννούτσου και Τερεζίου είναι οι Παύλοβετς και Μούλα. Ο Λευκορώσος μάλιστα έχει να μπει σε αποστολή από την 11η αγωνιστική με την ΑΕΚ, ενώ έχει να αγωνιστεί από το δεύτερο ημίχρονο στο ματς της 6ης αγωνιστικής με την Κηφισιά. Από τότε έχει να παίξει ως αλλαγή και ο Ισπανός, που έχει μόλις δύο εμφανίσεις ως αλλαγή στο πρωτάθλημα και 66 λεπτά συμμετοχής.

Η αποστολή:

Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παύλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση