Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας του ΑΟΛ με τον Ηλυσιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 08:50 Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας του ΑΟΛ με τον Ηλυσιακό

Όλοι στο γήπεδο για την ισοφάριση της σειράς…

«Το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:30 το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαλκιοπούλειο ώστε να στηρίξουμε τον ΑΟΛ και το Φθιωτικό βόλεϊ».

Με την παραπάνω φράση η Διοίκηση του Λαμιώτικου Σωματείου καλεί όλον τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του Κώστα Αγγουρά ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα τον Ηλυσιακού και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να διεκδικήσει στη συνέχεια την παραμονή της σε τρίτο παιχνίδι στην Αθήνα.

Η πρόσκληση του ΑΟ Λαμίας 2013 αναφέρει:

«Η πιο κρίσιμη ώρα για την ομάδα μας έχει φτάσει! Ο πιο δύσκολος και απαιτητικός αγώνας της χρονιάς είναι μπροστά μας. Για να μείνουμε «ζωντανοί» στη μάχη της παραμονής υπάρχει μόνο η ΝΙΚΗ! Μια νίκη που για να έρθει χρειαζόμαστε τον κόσμο μας περισσότερο από ποτέ. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Λαμίας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να μας στηρίξουν με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να κερδίσουμε, να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1 και να τη στείλουμε εκ νέου στην Αθήνα!

Η ομάδα του ΑΟΛ έχει συνηθίσει στα δύσκολα όλα τα χρόνια και έχει αποδείξει πως ξέρει να μάχεται! Σε αυτή τη μάχη όμως δεν περισσεύει κανείς.

Θέλουμε ένα κατάμεστο Χαλκιοπούλειο που θα μας ωθήσει στη νίκη και θα δείξει σε όλους πως ο ΑΟΛ είναι ΕΔΩ!

Σας περιμένουμε όλους γήπεδο - ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση