ΠΑΣ Λαμία: Έχει αγώνα σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:20 ΠΑΣ Λαμία: Έχει αγώνα σήμερα

Δύσκολη αποστολή στον Άρη…

Μετά από παύση τριών εβδομάδων, επανέρχεται σήμερα σε δράση το μίνι πρωτάθλημα των έξι κορυφαίων ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος με τη συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία του και του ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σε αυτές τις 21 ημέρες προετοιμασίας αλλά και δουλειάς αποθεραπείας, έδωσε ένα φιλικό στις 23 Μαρτίου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 (28’ Μαρτίνεθ, 82’ Λέικ).

Σε αυτό το παιχνίδι η Λαμία αγωνίστηκε με τους, Χατζηεμμανουήλ (80΄ Σουρδής), Παπαδόπουλος (45΄ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Martinez (60΄ Tosic), Stanko (70΄ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης (45΄ Santana), Simon (70΄ Τζανδάρης), Μάλτσι (80΄ Τερεζίου), Nunez (70΄ Τσούκαλος), Sidcley (60΄ Lake), Amaral.

Για το σημερινό παιχνίδι (20:30’) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν υπάρχουν τιμωρημένοι και θα αγωνιστούν όσοι παίκτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αποστολή όπως συνηθίζεται από τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, δεν ανακοινώνεται από τον Έλληνα τεχνικό.

Η Λαμία που σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, προσδοκά μόνο στην εμπειρία και στις καλές εμφανίσεις που θα αναδείξουν όλες τις αρετές των μονάδων της και του συνόλου, παίζοντας χωρίς άγχος.

Κόντρα στον Άρη η Λαμία έχει την καλύτερη δυνατή παράδοση έναντι των υπολοίπων του “Big Five” του Ελληνικού πρωταθλήματος. Σε έξι συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχει τρεις ήττες αλλά και τρεις ισοπαλίες, η τελευταία μόλις στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League (2-2).

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθήνα), με βοηθούς τον Γιώργο Χριστάκογλου (Χαλκιδική) και την Γεωργία Κομισοπούλου (Χανιά). 4ος είναι ο Κωνσταντίνος Πουλιδάκης (Δράμας). Στο VAR ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθό τον Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζα/Λευκάδα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση