Παναθηναϊκός - Λαμία για τα Playoffs: Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 12:54 Παναθηναϊκός - Λαμία για τα Playoffs: Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος»

Με οδηγό το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας που είχε λήξει ισόπαλο 2-2…

Την ομάδα του Παναθηναϊκού, καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας η Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playoffs  της Stoiximan Super League (14/4, ώρα 17:00’).

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, επιστρέφει δύο μήνες μετά στον «τόπο του εγκλήματος», όπου με εννέα παίκτες κατάφερε να πάρει μια ιστορική ισοπαλία με 2-2 (Καρλίτος, Τσιλούλης) απέναντι σε έναν επίδοξο πρωταθλητή που διεκδικούσε - και διεκδικεί - και το Κύπελλο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία σε αγώνα πρωταθλήματος για τη Λαμία, στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου της καθώς υπάρχει και το 0-0 του Ιανουαρίου του 2021, με ήρωα τότε τον Επασί.

Η Λαμία που έχει να επιδείξει μία νίκη και δύο ακόμη ισοπαλίες εντός, αλλά και δύο τεράστιες προκρίσεις για το Κύπελλο κόντρα στους «πράσινους» και γενικά έχει την καλύτερη δυνατή παράδοση, μετά τον Άρη, απέναντι στους λεγόμενους «Big Five».

Για το σημερινό παιχνίδι οι στόχοι των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρα διαφορετικοί, όπως και το κίνητρο για το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι με νίκη περνούν πρώτοι στο πρωτάθλημα, έστω και προσωρινά, ενώ για τη Λαμία δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα την 6η θέση. Ωστόσο αυτό από την άλλη είναι και το μεγαλύτερο αβαντάζ… Το γεγονός ότι από όλα τα παιχνίδια των Playoffs κυνηγάς χωρίς κανένα άγχος το αποτέλεσμα και μπορείς να παίξεις για να απολαύσεις το ποδόσφαιρο. Να δείξεις τις μεγάλες δυνατότητές σου που σε έφεραν μέχρι την τιμητική συμμετοχή σου για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς και Ιορδάνης Απτόσογλου, ενώ 4ος Διαιτητής ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας.

«Ψηφιακοί» διαιτητές είναι οι Άγγελος Ευαγγέλου (VAR) και Αθανάσιος Κόλλιας (AVAR)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση