Δήμος Θήβας: Διαδρομή και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 11:53 Δήμος Θήβας: Διαδρομή και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Tο Σάββατο 18 Μάϊου 2024 μεταξύ των ωρών 16.00 και 17.00 μ.μ. θα λάβει χώρα ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας – Cycling Greece.

120 αθλητές από όλο τον κόσμο θα διασχίσουν τη «ραχοκοκαλιά» της χώρας που ενώνει τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας με εκκίνηση από τη Θεσσαλονίκη και τερματισμό στην Αθήνα.

Το 4ο ετάπ, το μεγαλύτερο σε απόσταση του αγώνα (196,88χλμ) με εκκίνηση στη Σπερχειάδα και τερματισμό στην Χαλκίδα κάνει σπριντ στη Θήβα με την εξής διαδρομή : Άγιος Αθανάσιος, Μουσείο, Πινδάρου, Βουρδουμπά, Γηροκομείο ΟΧΕΚ, Οπλαρχηγού Βόγκλη.

Αναμένεται να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Αστυνομία και τους 40 περίπου εθελοντές της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση