Με παράλληλες δράσεις η Λαμία υποδέχτηκε τον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 16:18 Με παράλληλες δράσεις η Λαμία υποδέχτηκε τον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024»

Ενημέρωση και βιωματικά παιχνίδια στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Λεωφόρο Ελευθερίας…

Μετά τη Σπερχειάδα, η Λαμία ήταν ο 2ος «σταθμός» του 4ου και μεγαλύτερου ΕΤΑΠ του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024» με παράλληλες δράσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Λεωφόρο Ελευθερίας.

Εκεί βρέθηκαν δεκάδες παιδιά, αλλά και μεγαλύτεροι φίλοι της ποδηλασίας, παρακολουθώντας τους αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα, αλλά και συμμετέχοντας στις παράλληλες δράσεις που περιλάμβαναν ενημέρωση και βιωματικά παιχνίδια με στόχο την προώθηση της άθλησης και της χρήσης του ποδηλάτου σε αστικές συνθήκες και όχι μόνο.

Την εκδήλωση υποστήριξε το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων που έλαβε τα εύσημα από τους διοργανωτές και φυσικά το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που καλύπτει υγειονομικά τον αγώνα.

Παρόντες εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτης Παρχαρίδης και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι για τα Προγράμματα Εθελοντισμού και  του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού αντίστοιχα, Γιάννης Κουτκιάς και Θάνος Στεργίου, καθώς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

podilatikos-gyros-elladas-1

podilatikos-gyros-elladas-2

podilatikos-gyros-elladas-3

podilatikos-gyros-elladas-4

podilatikos-gyros-elladas-5

podilatikos-gyros-elladas-6

podilatikos-gyros-elladas-7

podilatikos-gyros-elladas-8

podilatikos-gyros-elladas-9

podilatikos-gyros-elladas-10

podilatikos-gyros-elladas-11

podilatikos-gyros-elladas-12

podilatikos-gyros-elladas-13

podilatikos-gyros-elladas-14

podilatikos-gyros-elladas-15

podilatikos-gyros-elladas-16

podilatikos-gyros-elladas-17

podilatikos-gyros-elladas-18

podilatikos-gyros-elladas-19

podilatikos-gyros-elladas-20

podilatikos-gyros-elladas-21

podilatikos-gyros-elladas-23

podilatikos-gyros-elladas-24

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση