Λαμία: Ένταση, επεισόδια και προσαγωγές φιλάθλων μετά τον αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 09:06 Λαμία: Ένταση, επεισόδια και προσαγωγές φιλάθλων μετά τον αγώνα

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μετά τον αγώνα Λαμίας - Λάρισας με ένταση, επεισόδια και μια προσαγωγή.

Τα πνεύματα είχαν αρχίσει να οξύνονται μέσα στο γήπεδο μεταξύ των φιλάθλων της Λαμίας και της Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί μάλιστα εκτόξευσαν φωτοβολίδα προς τους φιλάθλους της Λαμίας. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν.

Όταν τελείωσε ο αγώνας οπαδοί των «βυσσινί» κινήθηκαν απειλητικά προς Λαμιώτες φιλάθλους με αποτέλεσμα να κυνηγηθούν από 20 περίπου άτομα προς την οδό Υψηλάντη.

Ένας οπαδός της ΑΕΛ προκάλεσε φθορές σε πινακίδα ιατρείου μικρών ζώων, που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντη, λίγο πιο πάνω από το σούπερ μάρκετ "Μασούτης", ενώ έσπασαν και έναν καθρέπτη αυτοκινήτου.

Εκεί απειλήθηκαν επεισόδια με οπαδούς της Λαμίας, ωστόσο η επέμβαση των αστυνομικών της Α΄ ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ. έσωσε και αυτή τη φορά την παρτίδα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν οπαδό της Λάρισας που φέρεται να προκάλεσε τις φθορές στο ιατρείο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Στη συνέχεια υπήρξε νέο επεισόδιο μεταξύ οπαδών, αυτή τη φορά στην πλατεία Λαού, ευτυχώς μικρής έκτασης, όπου επίσης έγινε ακόμη μια προσαγωγή φιλάθλου από την αστυνομία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση