Στο πόδι όλη η Λαμία για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 08:50 Στο πόδι όλη η Λαμία για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια (φώτο από συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία το 2010)

Καθολική απαγόρευση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για μετακίνηση στη Λαμία - Ποιο είναι το σχέδιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας για την αποφυγή επεισοδίων!

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύθηκε καθολικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν στη Λαμία, για το παιχνίδι του Σαββάτου της 22ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚΛ.

Η απόφαση που είναι απόρροια της σύσκεψης που προηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας με τις ενδιαφερόμενες ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Κανένα εισιτήριο εκτός από τα διαρκείας

Μένει τώρα η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για μη έκδοση κανενός εισιτηρίου ακόμη και για τους δικούς της φιλάθλους, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές - αλλά και ελπίδες σε εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη που θα κατορθώσουν να φτάσουν στη Φθιώτικη πρωτεύουσα, ότι θα μπουν στο γήπεδο.

Έχοντας δει τις εικόνες των μαινόμενων Παοκτζήδων να μπαίνουν στους «Ζωσιμάδες» για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΠΑΣ, η Διεύθυνση Αστυνομίας σε συνεργασία με τις όμορες και όχι μόνο Διευθύνσεις Αστυνομίας, επεξεργάζεται σχέδιο για την αποτροπή οποιασδήποτε προσέγγισης της Λαμίας από οργανωμένους φιλάθλους!

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν μπλόκα σε όλες τις εισόδους της πόλης αλλά και σε κομβικά σημεία μακριά από αυτή όπως σε διόδια και σταθμούς Λεωφορείων ή Τραίνων, ώστε να εμποδιστεί να πλησιάσει το γήπεδο άνθρωπος χωρίς εισιτήριο..

Για να πραγματοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο - και φιλόδοξο θα παρατηρήσουμε εμείς - σχέδιο θα βρεθούν στο πόδι εκατοντάδες αστυνομικοί με ενισχύσεις ειδικών δυνάμεων και από την Αττική και φυσικά από τους γύρω νομούς .

Απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή αστυνομική κινητοποίηση που προσομοιάζει με πόλεμο αν και πρόκειται για απλό παιχνίδι που δεν κρίνει καν κάποιο τίτλο, υπάρχουν ήδη οι εύλογες διαμαρτυρίες των απλών φιλάθλων που θέλουν απλά και μόνο να δουν ζωντανά την αγαπημένη τους ομάδα (Λαμία ή ΠΑΟΚ). Δυστυχώς σε αυτούς και προκειμένου να επαναληφθούν καταστροφές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή ακόμη χειρότερα να θρηνήσουμε κανένα θύμα, το μόνο που έχουμε να τους προτείνουμε είναι η τηλεόραση και κάποια στιγμή να απαιτήσουν ώστε να παρθούν σκληρές αποφάσεις απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα δημιουργεί προβλήματα με τους οργανωμένους οπαδούς της. Υπάρχουν παραδείγματα στην Ευρώπη που οφείλουμε να τα εφαρμόσουμε και στην Ελλάδα…

Διαβάστε επίσης: Χωρίς εισιτήρια ο αγώνας Λαμία - ΠΑΟΚ το Σάββατο;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση