Δυο αδελφάκια από τη Λαμία μας έχουν ανάγκη. Υπάρχει ανθρωπιά; Ας το αποδείξουμε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 11:48 Δυο αδελφάκια από τη Λαμία μας έχουν ανάγκη. Υπάρχει ανθρωπιά; Ας το αποδείξουμε!

O Γολγοθάς των μικρών αγοριών από τη Λαμία, Βασίλη και Δημήτρη 10 και 8 ετών, συνεχίζεται...

Τα παιδάκια βρίσκονται εδώ και έξι μήνες στο Βέλγιο για τις ανάγκες της φροντίδας της ανίατης θανατηφόρας πάθησής τους (Μυϊκή Δυστροφία τύπου Duchenne).

Το LamiaReport επικοινώνησε με την οικογένεια και όπως μας είπαν θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν για τη μετάβασή της στο Βέλγιο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ιατρικό πρόγραμμα πειραματικής αντιμετώπισης της ασθένειας τους, και συνεχίζουν να βοηθούν με κάθε τρόπο.

Οι καθημερινές ανάγκες (εξειδικευμένες φυσικοθεραπείες, ειδικές μετακινήσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) των ανάπηρων παιδιών είναι πολλές. Αυτές σε συνδυασμό με το υπέρογκο κόστος διαβίωσης του εξωτερικού έχουν εξαντλήσει οικονομικά την οικογένεια.

Καθοριστική είναι η οικονομική στήριξη των συνανθρώπων μας, των τοπικών συλλόγων και η πολύτιμη βοήθεια του σωματείου ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς, που άνοιξε ειδικό λογαριασμό τραπέζης για τα παιδάκια.

Επίσης θα πρέπει ιδιαίτερα να αναφέρουμε την χορηγία των αεροπορικών εισιτηρίων από την εταιρία Aegean Air.

Για την αντιμετώπιση του υπέρογκου κόστους, είναι σε ισχύ ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα:

080/480987-46 ή μέσω web banking στο IBAN GR10 0110 0800 0000 0804 8098 746

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποδοθούν τα χρήματα στον συγκεκριμένο σκοπό είναι να αναγραφεί καταρχήν η αιτιολογία "Οικογένεια Κωστή" και μετά προαιρετικά το όνομα του καταθέτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση