Φθιώτιδα: Δεν ήταν το ναρκωτικό «Shisha» - Ελεύθερο το ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 12:16 Φθιώτιδα: Δεν ήταν το ναρκωτικό «Shisha» - Ελεύθερο το ζευγάρι

Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις για την "ύποπτη" ουσία, που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού.

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο 25χρονος και η 35χρονη φίλη του, από την Ανατολική Φθιώτιδα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι που διαμένουν.

Στην έρευνα είχε εντοπιστεί από αστυνομικό σκύλο και μια άγνωστη κρυσταλλική ουσία το μικτό βάρος της οποίας ξεπερνούσε το μισό κιλό (559 γραμμάρια) και η οποιά έμοιζε με το επικίνδυνο ναρκωτικό «Shisha» (σίσα) ή την «κοκαΐνη των φτωχών», όπως την ονομάζουν.

Τελικά όπως αποδείχθηκε στον εργαστηριακό έλεγχο δεν είναι ναρκωτική ουσία, αφού πρόκειται για καυστικό νάτριο ή καυστική σόδα ή υδροξείδιο του νατρίου.

«Όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, η "ύποπτη" ουσία που βρέθηκε δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά. Έτσι λοιπόν καλό θα είναι η δικαιοσύνη να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και να μην διαπομπεύουμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση...», είπε στο LamiaReport ο Βασίλης Παπιώτης, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, που είχε κατηγορηθεί μαζί με τον 25χρονο φίλο της.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση