Κατέγραφαν με κάμερες τις ροζ αμαρτίες των πελατών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 08:20 Κατέγραφαν με κάμερες τις ροζ αμαρτίες των πελατών

Έφοδος της αστυνομίας σε μπαρ και συλλήψεις για μαστροπεία στην Αλίαρτο Βοιωτίας - Υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για "υπηρεσίες" με κλειστό κύκλωμα καταγραφής.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησε όταν χθες βράδυ ένας αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, παρουσιάστηκε ως πελάτης σε μπαρ στην περιοχή της Αλιάρτου.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καταστήματος, όταν ο πελάτης έπινε 3-4 ποτά, μετά μπορούσε να απολαύσει και τις ειδικότερες υπηρεσίες που πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν μαι από τις τέσσερις κοπέλες οδήγησε τον πελάτη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του μπαρ, για να τον περιποιηθεί ιδιαιτέρως, αφού ήταν "καλός" πελάτης.

Την ώρα εκείνη έγινε το ντου και από τους υπόλοιπους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη της 46χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις περιποιήσεις των πελατών, υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με κάμερες και υπολογιστή, όπου κατέγραφαν τους ανυποψίαστους πελάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση