Τζόυς Ευείδη: «Με έχουν κατατάξει στους κωμικούς ηθοποιούς, δεν με χαλάει»
«Βαρέθηκα το ένα κανάλι να λέει εναντίον του άλλου, ο ένας παρουσιαστής να λέει για τον άλλον» λέει η ηθοποιός
«Με τρώτε στη μάπα από τα νεανικά μου χρόνια! Καλοκαίριασε, όπου να ‘ναι θα βάλει και το Ρετιρέ, εντάξει», είπε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη.
Με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία με θεατρική παράσταση, η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής (21.06.2026).
Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τον σχολιασμό μεταξύ των ψυχαγωγικών εκπομπών όσο και τις επαναλήψεις των σειρών που συμμετείχε στο παρελθόν.
Η Τζόυς Ευείδη επισήμανε αρχικά με χιούμορ πως «με έχουν κατατάξει στους κωμικούς ηθοποιούς, δεν με χαλάει. Με τρώτε στη μάπα από τα νεανικά μου χρόνια! Καλοκαίριασε, όπου να ‘ναι θα βάλει και το Ρετιρέ, εντάξει».
«Τώρα, που σχολιάστηκε η δήλωση μου για την ψυχαγωγία… Που είπα ότι εμένα με ενδιαφέρουν οι κωμικές σειρές και βρήκα τον μπελά μου. Δεν μπορώ, βαρέθηκα. Βαρέθηκα και το ένα κανάλι να λέει εναντίον του άλλου, ο ένας παρουσιαστής να λέει για τον άλλον», τόνισε η ηθοποιός.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!