Στυλίδα: Ήταν καλό παιδί... αλλά χρωστούσε 25 χρόνια φυλακή!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 06:30 Στυλίδα: Ήταν καλό παιδί... αλλά χρωστούσε 25 χρόνια φυλακή!

45χρονο φυγόποινο Αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης και σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων, συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10) αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας.

Ο συλληφθείς φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport να είχε αποσυρθεί μακριά από τις περιοχές που τον γνώριζαν και να είχε εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον Καραβόμυλο, αποφεύγοντας συναλλαγές που θα πρόδιδαν την πραγματική του ταυτότητα. Όσοι τον γνώριζαν μάλιστα έκαναν λόγο για καλό παιδί, καθώς ήταν πολύ προσεκτικός και δεν ενοχλούσε τους γύρω του. 

Επιπλέον από τους αστυνομικούς εξετάστηκε και η σχέση του με τον Αλβανό φυγόδικο που συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στην ίδια περιοχή και για τον οποίο  είχε δοθεί Ερυθρά Αγγελία (red notice) αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας, για τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και πορνείας. Φέρεται μάλιστα οι δύο συλληφθέντες να έχουν πρώτου βαθμού συγγένεια.

Οι εκκρεμότητες του 45χρονου Αλβανού με τη δικαιοσύνη ήταν πολλές καθώς σε βάρος του υπήρχαν:

• Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, για παράνομη διακίνηση μεταναστών,

• Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με  ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 45.000 ευρώ, για παράνομη διακίνηση μεταναστών, καθώς και

• 12 Αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων & Ηλείας, με συνολική ποινή φυλάκισης 4 μηνών & 420 ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 2.600 ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε αρμοδίως.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση