Ράχες: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε απίστευτο τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 16:20 Ράχες: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε απίστευτο τροχαίο

Ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο πιθανότατα από παθολογικά αίτια και καρφώθηκε σε μαντρότοιχο, αφού πρώτα εμβόλισε διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυμάτισε τον οδηγό.

Ένας 87χρονος νεκρός και ένας 54χρονος τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που έγινε λίγο πριν τις 5:00' το απόγευμα του Σαββάτου στις Ράχες Φθιώτιδας.

«Θα μπορούσαμε να θρηνούμε περισσότερα θύματα, αφού το αυτοκίνητο κατέβαινε με πολλά χιλιόμετρα ανεξέλεγκτο....», είπε στο LamiaReport ένας περίοικος. 

«Στο σημείο αυτό, στο πεζοδρόμιο, περιμένουν παιδιά και κόσμος το λεωφορείο. Ευτυχώς η τρελή πορεία του αυτοκίνητου του ηλικιωμένου σταμάτησε πάνω στον τοίχο. Και ευτυχώς δεν βρήκε στην πόρτα τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου που περνούσε εκεινη την ώρα γιατί θα τον σκότωνε. Μάλλον ο οδηγός έπαθε ανακοπή γιατί το αυτοκίνητο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από το χωριό προς την παραλία....», μας είπε.

Πως έγινε το κακό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος οδηγός κινούνταν από το χωριό Ράχες προς την παραλία. Η πορεία του ήταν σωστή, αφού λίγο πριν στο ύψος του γηπέδου τον χαιρέτησε ένας διερχόμενος και ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Λίγα μέτρα πιο κάτω όμως μετά τη γέφυρα, ο οδηγός κάτι έπαθε. Πιθανότατα ανακοπή ή εγκεφαλικό.

Το αυτοκίνητο εντελώς ανεξέλεγκτο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ακολουθώντας τρελή πορεία καρφώθηκε κυριολεκτικά στο παλιό σπίτι που είναι απέναντι ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου. Πριν πέσει πάνω στον τοίχο χτύπησε ένα διερχόμενο αγροτικό, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε, αλλά μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, γιατί αν τον είχε εμβολίσει στην πόρτα του οδηγού τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Δυστυχώς ο 87χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το φορτηγάκι, ενώ ο 54χρονος τραυματίας οδηγός του αγροτικού, που είναι επαγγελματίας από τις Ράχες, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Το ΑΤ. Στυλίδας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση