Λαμία: Δείτε πως προσπάθησαν να εξαπατήσουν πρατηριούχο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 09:02 Λαμία: Δείτε πως προσπάθησαν να εξαπατήσουν πρατηριούχο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι απατεώνες έστειλαν ντελιβερά να πάρει τα χρήματα, αλλά ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δεν μάσησε....

Για μια ακόμη φορά απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν επαγγελματία της Λαμίας και συγκεκριμένα τον Κώστα Βλάχο, ιδιοκτήτη πρατηρίου Silk Oil στα Γαλανέικα Λαμίας.

Η άγνωστη "κυρία" που τηλεφώνησε με απόκρυψη, συστήθηκε ως σύζυγος γνωστού Λαμιώτη συναδέλφου του και του ζήτησε μια συναδελφική εξυπηρέτηση.

Του είπε ότι επειδή πρέπει να πληρωθούν κάποια έξοδα κηδείας για τη μητέρα του συναδέλφου του που πέθανε και επειδή είναι εκτός Λαμίας, τον παρακάλεσε να δώσει σε μετρητά 2.500€ σε έναν δικό της άνθρωπο, που θα του έστελνε, και ταυτόχρονα η ίδια θα κατέθετε στο λογαριασμό του το αντίστοιχο ποσό.

Φυσικά ο κ. Βλάχος κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη και όπως είχε υποψιαστεί ο ντελιβεράς που έστειλαν οι απατεώνες δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, απλά είχε την εντολή να παραλάβει κάποια χρήματα. Όταν φυσικά ζητήθηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία η απατεώνισσα έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.

Και στο παρελθόν υπήρξε απόπειρα απάτης πάλι σε πρατηριούχο και τότε οι απατεώνες είχαν στείλει ταξιτζή για να παραλάβει τα χρήματα, χωρίς φυσικά ο άνθρωπος να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση