Φθιώτιδα: Ντύθηκαν στα λευκά τα χωριά στα ορεινά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 19:16 Φθιώτιδα: Ντύθηκαν στα λευκά τα χωριά στα ορεινά

Λευκοντυμένο και πανέμορφο το Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης, «καλωσόρισε» το χιονιά κοντά στα 1.000 μέτρα των Βαρδουσίων.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης ενδεικτικές για το τοπίο που φόρεσε τα χειμωνιάτικα, σε απόσταση μόλις 5' από το ξενοδοχείο του χωριού "Hotel Omilaia", καθώς μαζί με το χιόνι πέφτει και η θερμοκρασία.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες λίγο πιο πάνω από το Γαρδίκι...

Το χιόνι φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει από τον Παρνασσό μας.

Δείτε φωτογραφίες ανεβαίνοντας προς το Χιονοδρομικό:

(Πηγή: Facebook)

Και στο χιονοδρομικό κέντρο:

Παρακολουθήστε live εικόνα ΕΔΩ.

Επειδή τα χιόνια καμιά φορά δεν έρχονται μόνα τους αλλά με προβλήματα επικοινωνήσαμε με την Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι όλο το πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο παραμένει χωρίς προβλήματα και οι χιονοπτώσεις σημειώνονται σε υψόμετρα γύρω και πάνω από τα 1.000 μέτρα, καιρός που θα επαναληφθεί και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Για την αντιμετώπιση φαινομένων, υπάρχουν σε ετοιμότητα σταθμοί με μηχανήματα και αλάτι για την ΕΟ Λαμίας - Δομοκού στη θέση "16", Λαμίας - Ιτέας στον Μπράλο και στο "51", Λαμίας - Καρπενησίου στον Τυμφρηστό και στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στο Πολύδροσο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση