Τα "μαζεύει" η Βάσω Λέβα για Κουφοντίνα και Τεμπονέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 16:45 Τα "μαζεύει" η Βάσω Λέβα για Κουφοντίνα και Τεμπονέρα

Άδειασε τον ίδιο της τον εαυτό προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Βάσω Λέβα.

Μιλώντας από το βήμα της βουλής, έδωσε διευκρινίσεις λέγοντας ότι δεν εννοούσε το "δικό μας" Τεμπονέρα.

«Είπα "ο πατέρας του δικούς μας Τεμπονέρα", εννοώντας τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος είναι σύντροφος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ», λέει τώρα η Βάσω Λέβα.

Όσο για την επίσκεψη στο Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας, είπε ότι πήγε για άλλο λόγο και παρεμπιπτόντως έπεσε πάνω και στον Κουφοντίνα.

Δείτε το βίντεο από τη βουλή:

Τι είχε πει λίγες ημέρες πριν για την επίσκεψη στο Κουφοντίνα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα παραδέχθηκε ότι δεν μίλησε μόνο με τους γιατρούς για την υγεία του, αλλά ενημέρωσε για το νομοσχέδιο τον Κουφοντίνα και ότι καλύπτει τα βασικά αιτήματά τους και τον διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την κατάθεσή του για ψήφιση στη βουλή.

«Εγώ πήγα με όλη την καλή διάθεση να δω την κατάσταση και να διαβεβαιώσω για δυο πράγματα που είχαμε εξαγγείλει. Για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, για πιο ανθρώπινες συνθήκες. Του είπα ακριβώς ποια είναι η προοπτική μας. Μου είπε ότι συμφωνώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω μέχρι να κατατεθεί το νομοσχέδιο...», είχε δηλώσει η Βάσω Λέβα.

Διαβεβαίωσε δε τους δυο απεργούς πείνας ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε την προοπτική μας. Προκρίνουμε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και τις διατάξεις που περιέχονται σε αυτό. Απλά μας είπαν ότι περιμένουν να κατατεθεί. Εμείς προτιθέμεθα Τρίτη - Τετάρτη να κατατεθεί στις επιτροπές...».

"Ο δικός μας Τεμπονέρας"

Μόλις ενα 24ωρο πριν η Βάσω Λέβα συμψήφισε τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν, με εκείνη του καθηγητή Τεμπονέρα το 1990 στην Πάτρα, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε: «Είναι αποκρουστικό να μιλάμε για "δικούς μας" και "δικούς τους" νεκρούς»

Δείτε τι είχε πει η κ. Λέβα:

πηγή βίντεο: enikos.gr

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννης: "Θα ντρεπόντουσαν ο Κύρκος και ο Φλωράκης"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση