Καρμανιόλα ο δρόμος Λαμίας - Δομοκού. Απανωτά τροχαία με την πρώτη βροχή - Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 08:40 Καρμανιόλα ο δρόμος Λαμίας - Δομοκού. Απανωτά τροχαία με την πρώτη βροχή - Δείτε ΦΩΤΟ


Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα με τις πρώτες βροχές στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου τα τροχαία δεν έχουν τέλος - Οδηγοί προσοχή στην ομίχλη και την ολισθηρότητα.

Δεν είναι ένας επαρχιακός δρόμος, αλλά υποτίθεται ότι είναι εθνική οδός, αφού συνδέει τη Λαμία με τη Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και άλλες Θεσσαλικές πόλεις και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση και μάλιστα βαρέων οχημάτων.

Πολλές φορές οι καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την απροσεξία των οδηγών, αλλά και τις επικίνδυνες στροφές, μετατρέπουν το δρόμο σε πίστα θανάτου.

Δεν προλάβαιναν να καταγράψουν τα τροχαία σήμερα οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας. Το πιο σοβαρό έγινε στο 17ο χλμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε νταλίκα με Ι.Χ., ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες:

































Την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω ο φακός του LamiaReport κατέγραψε ακόμη δυο τροχαία, ενώ σε πολλά σημεία της διαδρομής η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Δείτε φώτο:









 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση