«Κάθισε» ο δρόμος και στο «51» - Από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 10:25 «Κάθισε» ο δρόμος και στο «51» - Από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία (Φωτογραφία αρχείου)

Εκ περιτροπής διεξαγόταν η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Θερμοπυλών Άμφισσας μέχρι το πρωί της Παρασκευής (8/2) στη θέση «Αι-Λιόσα» στο 50,5 χλμ, εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος στο ρεύμα προς Άμφισσα.

Η άσφαλτος έχει βυθιστεί στο σημείο, πιθανότατα από την δυνατή βροχή που σημειώθηκε το προηγούμενο 24ωρο στην περιοχή των Μεταλλείων και του Ελαιώνα.

Πληρώματα της Τροχαίας φυλάσσουν το σημείο το οποίο χρησιμοποιείται στο ένα ρεύμα, μέχρι συνεργεία της Περιφέρειας να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Ειδικότερα από το πρωί επιχειρούν διαπλάτυνση από το σταθερό μέρος, προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία, ενώ μπουλντόζες μπαζώνουν το ρήγμα.

Στο σημείο βρέθηκε και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Κατσαγούνος, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, που ήταν αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση