Λαμία: Άγριο μπουνίδι στην πλατεία Πάρκου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 08:20 Λαμία: Άγριο μπουνίδι στην πλατεία Πάρκου!

Έντρομοι γυναίκες και ηλικιωμένοι έμπαιναν μέσα στα καταστήματα να γλυτώσουν από αδέσποτες…

Απίστευτης αγριότητας επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία έξωθεν του καταστήματος Public.

Από άγνωστη αιτία δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριο μπουνίδι μέσα σε πολύ κόσμο που περίμενε το αστικό λεωφορείο!

«Εγώ μπήκα μέσα στο Φαρμακείο. Φοβήθηκα μην με πετάξουν και μένα κάτω…», είπε στο LamiaReport έντρομη μια ηλικιωμένη που ακόμη ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπό της.

Στο σημείο έτυχε να βρεθεί ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κερπινιώτης που μπήκε στη μέση προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα, δίνοντας την ευκαιρία στον έναν εκ των δύο να καταφύγει εντός της πλατείας μακριά από τα καταστήματα και τον «άμαχο πληθυσμό».

Λίγες στιγμές αργότερα όμως, το επεισόδιο φάνηκε να συνεχίζεται εντός της πλατείας, με κάποιους παρευρισκόμενους Ρομά να παίζουν αυτή τη φορά πυροσβεστικό ρόλο.

Τελικά οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, με ξεχωριστά περιπολικά, προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους που αναστάτωσαν όλο το κέντρο της πόλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση