Ανήλικη το έσκασε από το σπίτι για να βρει τον άνδρα που μιλούσε στο Facebook - Τη βρήκαν στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 08:02 Ανήλικη το έσκασε από το σπίτι για να βρει τον άνδρα που μιλούσε στο Facebook - Τη βρήκαν στη Λαμία

Είχε βγάλει και διαβατήριο…

Η κινητοποίηση των αρχών, απέτρεψε την αποπλάνηση μιας 17χρονης μαθήτριας από χωριό της Αλμωπίας, στην Πέλλα, που το έσκασε από το σπίτι της ψάχνοντας τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός άνδρα που γνώρισε στο Facebook.

Σύμφωνα με το pellanews.gr το κορίτσι που είναι Αλβανικής καταγωγής, δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο, βάζοντας σε αγωνία την οικογένειά της.

Η ανήλικη μιλούσε μέσω Facebook με άντρα από την Αθήνα, ο οποίος την έπεισε να πάει να τον συναντήσει. Έτσι η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αθήνα. Πληροφορίες κάνουν λόγω πως η κοπέλα είχε βγάλει και διαβατήριο.

Ο πατέρας της νεαρής μόλις αντιλήφθηκε την απουσία της κόρης του, που άργησε να γυρίσει από το σχολείο, ανησύχησε έντονα και καθώς δεν μπορούσε να την βρεί προσέφυγε στην Αστυνομία. Οι άντρες του αστυνομικού τμήτατος Αριδαίας σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κινήθηκαν άμεσα και εντόπισαν την κοπέλα στη Λαμία, την ώρα που ήταν στο λεωφορείο προς Αθήνα. Από εκεί την παρέλαβε έντρομος ο πατέρας της.  

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση