Λαμία: Την έσφαξε με ξυράφι μέσα στην πλατεία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 08:26 Λαμία: Την έσφαξε με ξυράφι μέσα στην πλατεία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έτρεχε με τα αίματα μέσα στην πλατεία και ζητούσε βοήθεια!...

Μέρα μεσημέρι ο τσακωμός ενός ζευγαριού στο κεντρικότερο σημείο της Λαμίας, την πλατεία Πάρκου κατέληξε σε άγριο μαχαίρωμα μιας 43χρονης γυναίκας.

Γύρω στις 3:00’ το μεσημέρι της Τρίτης (13/8) ένας άνδρας και μια γυναίκα, που έχουν κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά και φέρεται να έχουν σχέση μεταξύ τους, τσακώθηκαν μέσα στην πλατεία και η γυναίκα θέλησε να φύγει.

Τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι γνωστός στα στέκια, πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού, ήρθε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, κατάφερε στην άτυχη γυναίκα τουλάχιστον δύο βαθιές ξυραφιές στο πρόσωπο.

(στην επόμενη φωτογραφία κομμάτι από το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης).

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

Τρέμοντας και ενώ αιμορραγούσε ασταμάτητα, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ενώ σχεδόν λιποθύμησε στην άκρη της πλατείας.

Κάποιοι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως και ένας φίλος της κοπέλας που λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να τη γλιτώσει από τα χέρια του παραλίγο δολοφόνου της.

Πρώτη στο σημείο έφτασε η ΔΙΑΣ, με τον έναν αστυνομικό να αναλαμβάνει αμέσως δράση και να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας.

Η επέμβαση του ήταν πραγματικά σωτήρια για την 43χρονη.

Συνάδελφοί του αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί, ωστόσο η περιγραφή του ήταν πολύ γνωστή στις αρχές και λίγα λεπτά αργότερα ήταν με χειροπέδες.

Σε μερικά λεπτά, που ωστόσο φάνηκαν αιώνες  για τους αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν το αίμα να τρέχει άφθονο από την άτυχη γυναίκα, έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με επιπλέον συνοδό διασώστη που φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή διακομιδή της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο που έγινε μέρα - μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου:

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που αιματηρά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην κεντρικότερη πλατεία της Λαμίας, όμως ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε καθαρή απόπειρα ανθρωποκτονίας και μάλιστα μέρα – μεσημέρι και με αρκετή αστυνομία στα πέριξ.

Τι άλλο άραγε μένει να δούμε ακόμη στην πλατεία Πάρκου;

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το αιματηρό επεισόδιο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση