Τροχαίο με μηχανή στη νότια Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 08:06 Τροχαίο με μηχανή στη νότια Λαμία

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός της από πτώση στην προσπάθειά του να αποφύγει αυτοκίνητο…

Ένας 24χρονος διακομίστηκε προληπτικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, μετά από πτώση από τη μοτοσυκλέτα του, το βράδυ της Κυριακής (18/8) στη συμβολή των οδών Πηλίου και Κραβαρίτου στη νότια Λαμία.

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού ανέβαινε λίγο πριν τις 10:00' την Κραβαρίτου, όταν βγήκε από το STOP της Πηλίου, ΙΧ που είχε κατεύθυνση το Παγκράτι.

Ο οδηγός της μηχανής στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση βρέθηκε στο έδαφος, ενώ το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του αφού όπως υποστηρίζει ο οδηγός του δεν είδε να έρχεται κάποιο άλλο όχημα.

«Μένω χρόνια σε αυτή τη συνοικία και προσέχω και σταματώ πάντα στα STOP και δεν είδα να έρχεται κάποιο άλλο όχημα ή να άκουσα κάποιον θόρυβο πίσω μου», υποστήριξε ο οδηγός του ΙΧ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε, γιατί φίλοι του 24χρονου τον ακολούθησαν στο σπίτι του κάνοντάς του παρατήρηση γιατί είχε εγκαταλείψει το παιδί αβοήθητο!

Επί της Πηλίου μαζεύτηκαν πάνω από 50 άτομα, κάτι που προκάλεσε επίσης ευρεία συγκέντρωση αστυνομικών δυνάμεων με επικεφαλής τον Διοικητή της Τροχαίας Λαμίας, Ανδρέα Κυρίτση.

Στους αστυνομικούς μίλησαν και δύο κυρίες που υποστήριξαν ότι είδαν όλη τη σκηνή, καταθέτοντας όμως αρκετά διαφορετικά πράγματα, σχετικά με την ταχύτητα της μηχανής και την προσοχή του οδηγού του ΙΧ. Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τη γλύτωσε με αμυχές από το σύρσιμο στην άσφαλτο, ενώ και οι υλικές ζημιές οπτικά περιορίζονται σε γρατσουνιές στην "ποδιά" της μηχανής.

Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται και το μοναδικό φρενάρισμα που υπάρχει επί της Κραβαρίτου από όπου ερχόταν η μοτοσυκλέτα:

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το ΤΤ Λαμίας.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του LamiaReport, έσπευσαν να μας καταγγείλουν ότι στα τετράγωνα που οριοθετούνται από την πλατεία Νέας Άμπλιανης και τις κεντρικές παράλληλες Αμφικτυόνων και Αθηνών, κάθε βράδυ γίνονται μάρτυρες αυτοσχέδιων αγώνων. Το ανατριχιαστικό είναι ότι στα συγκεκριμένα τετράγωνα κυριολεκτικά "συνωστίζονται" πολλά ποδήλατα με έφηβους αναβάτες που είναι εκτεθειμένοι στους «ερασιτέχνες ραλίστες».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση