Δύο συλλήψεις για κλοπή από οικοδομή
Ο ένας από τους δύο φαίνεται ότι είχε ξανακλέψει από την ίδια οικοδομή…
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας), τη Δευτέρα (06-07-2026) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Γ΄ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για διάπραξη κλοπής, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και για διακεκριμένη κλοπή και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες εισήλθαν το πρωί σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή και αφαίρεσαν διάφορα υλικά οικοδομής (κόλλες πλακιδίων κ.α.).
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός συλληφθέντας, εντός του μηνός Ιουνίου του 2026, κατά τις ημερομηνίες 23 και 25-06-2026 είχε εισέλθει στην ίδια νεοαναγειρόμενη οικοδομή και αφαίρεσε διάφορα οικοδομικά υλικά και εργαλεία.
Επιπλέον, στον αλλοδαπό συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι, τύπου σουγιά.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!