Λαμία: Ανατράπηκε βανάκι στη λεωφόρο Καλυβίων - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 09:00 Λαμία: Ανατράπηκε βανάκι στη λεωφόρο Καλυβίων - Δείτε εικόνες

Λίγες στιγμές νωρίτερα υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο και στην αυλή του σπιτιού, όπου κατέληξε το όχημα…

Με μία σοβαρή εκτροπή – ανατροπή επαγγελματικού οχήματος ξεκίνησε η Δευτέρα (19/8) και η πρώτη εβδομάδα  μετά τον Δεκαπενταύγουστο στη Λαμία.

Λίγο πριν τις 9:00' το πρωί στη λεωφόρο Καλυβίων, επαγγελματικό βανάκι εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα παρέσυρε έναν ξύλινο φράκτη και έκοψε μια κολόνα του ΟΤΕ.

Το βανάκι στην κυριολεξία «πάρκαρε» τουμπαρισμένο με το πλάι έξω από την πόρτα επιχείρησης – που δεν λειτουργεί – με τον οδηγό του να στέκεται τυχερός και να μην τραυματίζεται σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας.

Διακομίστηκε ωστόσο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βανάκι είχε κατεύθυνση προς ΣΣ Λιανοκλαδίου. Στο συγκεκριμένο ύψος της Λ. Καλυβίων, κοντά στα "Επιπλα Ρήγα", ο οδηγός από το βανάκι επιχείρησε ελιγμό για να αποφύγει κάποιον που κατέβαινε από το πεζοδρόμιο.

Δυστυχώς μετά τον ελιγμό έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο απέναντι ρεύμα και αφού σάρωσε ότι βρήκε μπροστά του τούμπαρε και σταμάτησε έτσι όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες.

Όπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, λίγες στιγμές νωρίτερα περνούσαν άνθρωποι από το σημείο, ενώ θα μπορούσε να χτυπήσει και κάποιον από το σπίτι, το φράχτη του οποίου ξήλωσε.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση