Φθιώτιδα: Πυροσβέστες και αστυνομικοί αναζητούν ηλικιωμένο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 19:49 Φθιώτιδα: Πυροσβέστες και αστυνομικοί αναζητούν ηλικιωμένο

Έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από το σπίτι του στη Λυκόβρυση Αττικής και το κινητό του έδωσε στίγμα στη Δυτική Φθιώτιδα…

Συναγερμός δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και στη συνέχεια στην Πυροσβεστική και την 7η ΕΜΑΚ για ηλικιωμένο άτομο που αγνοείται στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας.

Πρόκειται για 74χρονο κάτοικο Λυκόβρυσης Αττικής που έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) από το σπίτι του κι έκτοτε δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.

Ο γιος του τον αναζήτησε στο κινητό τηλέφωνο και σε γνωστά μέρη χωρίς αποτέλεσμα και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας.

Από το σήμα του κινητού τηλεφώνου, δόθηκε τελευταία φορά στίγμα στο Ροβολιάρι, κάτι που σήμανε συναγερμό στις αρχές της δυτικής Φθιώτιδας. Ήδη αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας και πυροσβέστες της Μακρακώμης βρίσκονται σε αναζήτησή του, ενώ λίγο μετά τις 19:30’ ζητήθηκε και η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και εφτά πυροσβέστες.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το Ροβολιάρι έχει ξαναβγεί σε σήματα τηλεφώνων αγνοουμένων από λάθος και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο ηλικιωμένος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή, εικάζεται ότι πρόκειται πάλι για λάθος πληροφορία.

Ωστόσο θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες πριν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στραφούν αλλού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση