Εφετείο: Αναβλήθηκε η δίκη του Λαμιώτη που κατηγορείται για αρπαγή και βιασμούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 20:20 Εφετείο: Αναβλήθηκε η δίκη του Λαμιώτη που κατηγορείται για αρπαγή και βιασμούς

Δεν εμφανίσθηκε στο Δικαστήριο η Γαλλίδα που φέρεται να κρατούσε ο κατηγορούμενος παρά τη θέλησή της και η μία εκ των δύο Ελληνίδων που τον κατηγόρησαν για ακραίες πράξεις…

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019, ο 35χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, μιας 41χρονης Γαλλίδας αλλά και δύο Ελληνίδων γυναικών.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν η Ασφάλεια έκανε έφοδο στο σπίτι του στη Λαμία μετά από σήμα της Interpol όπου και εντόπισαν την Γαλλίδα και πολλά… περίεργα παιχνίδια.

Ο ίδιος είχε ισχυρισθεί τότε ότι ήταν μέρος ενός προσυμφωνημένου παιχνιδιού, που δεν εξελίχθηκε όπως παλιότερα (είχαν σχέσεις από το 2016) γιατί η Γαλλίδα ζήλεψε που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς αυτήν. Είχε καταθέσει μάλιστα και φωτογραφίες που μαρτυρούσαν τις… προχωρημένες ερωτικές επιθυμίες της. Στο κατηγορητήριο όμως προστέθηκαν οι καταθέσεις των ντόπιων γυναικών που κυριολεκτικά τον έκαψαν.

Τελικά η δίκη του 35χρονου πρώην εθνοφύλακα, αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου 2019, καθώς απουσίαζαν δύο εκ των τριών γυναικών που τον κατήγγειλαν και συγκεκριμένα η Γαλλίδα και η μία εκ των Ελληνίδων.

Μάλιστα η Γαλλίδα που είναι και το κεντρικό πρόσωπο, φέρεται να μην μπήκε καν στον κόπο να παραλάβει το κλητήριο θέσπισμα και ίσως να μη θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού και στην κατάθεσή της είχε αναφέρει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξή του πρώην φίλου της.

Να σημειώσουμε ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης του 35χρονου, Κώστας Καραγκούνης και Ελευθερία Ψύλλου, κατέθεσαν αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησής του  μέχρι τη δίκη, αίτημα το οποίο δεν έκανε δεκτό το Δικαστήριο.

Θυμίζουμε τέλος ότι στην υπόθεση αρχικά εμπλεκόταν και μία ακόμη γυναίκα η οποία συζούσε με τον κατηγορούμενο στο σπίτι στο οποίο «φιλοξένησε» και την Γαλλίδα υπήκοο. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε αφεθεί ελεύθερη από την πρώτη απολογία της στους δικαστικούς Λειτουργούς, ενώ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας απαλλάχθηκε της κατηγορίας της υπόθαλψης εγκληματία που της είχε αποδοθεί.

Θυμηθείτε την τοποθέτηση της κας Ψύλλου, που ήταν η συνήγορος της 24χρονης, για την εμπλοκή της τελευταίας στα γεγονότα με τη Γαλλίδα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση