Λαμία: Μάχη για τη ζωή του δίνει στην εντατική ο 20χρονος από τροχαίο με μηχανάκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 08:50 Λαμία: Μάχη για τη ζωή του δίνει στην εντατική ο 20χρονος από τροχαίο με μηχανάκι

24ωρα αγωνίας για το νεαρό δικυκλιστή…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται ο νεαρός δικυκλιστής που έπεσε θύμα τροχαίου το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών στην Αταλάντη.

Ο 20χρονος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετά τη διασωλήνωσή του οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας προχώρησαν σε διπλή πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιήσουν τις λειτουργίες του.

Τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους θεράποντες, ως ιδιαίτερα κρίσιμα για την αντίδραση του οργανισμού του νεαρού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Αταλάντης – Σκάλας μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα, όταν βανάκι με οδηγό 36χρονο βγήκε κάθετα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος και κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Στο σημείο βρέθηκε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που φρόντισε για τη διακομιδή του νεαρού τραυματία, αρχικά στο ΚΥ Αταλάντης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, έχει αναλάβει το ΑΤ Λοκρών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση