Λαμία: Η γιαγιά χτύπησε το ληστή με τη μαγκούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 07:24 Λαμία: Η γιαγιά χτύπησε το ληστή με τη μαγκούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη φορά ο νεαρός Ρομά, που φέρεται να είχε ξανακλέψει την κατάκοιτη γυναίκα, βρήκε το μάστορά του.

Περισσεύει το θράσος νεαρών Ρομά στη Λαμία που ακόμη και πρωί ή μεσημέρι ψάχνουν υποψήφια θύματα για να κλέψουν ή ακόμη και να ληστέψουν.

Τελευταίο περιστατικό το πρωί της Τρίτης (17/9) σε σπίτι ηλικιωμένης στη Λεωφόρο Καλυβίων, όπου νεαρός Ρομά ηλικίας 17-18 ετών προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από ηλικιωμένη η οποία μαλιστα είναι και ανήμπορη, αφού είναι καθηλωμένη στο κρεββάτι.

Ήταν γύρω στις 11:00’ το πρωί όταν ο νεαρός μπήκε στο σπίτι από ανοιχτό παράθυρο, την ώρα που έλειπε η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια.

Ο θρασύτατος εισβολέας πλησίασε τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα για να κλέψει. Η γυναίκα που παρά τα κινητικά της προβλήματα και την ηλικία της «τα έχει 400», αναγνώρισε στο πρόσωπό του, τον νεαρό που πριν λίγο καιρό είχε μπει πάλι στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα και αντέδρασε. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει.

Αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της ηλικιωμένης ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

«Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά όμως είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι.... », είπε στο LamiaReport η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν ακόμη ταραγμένη από το συμβάν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει το περιστατικό γείτονας της ηλικιωμένης που είδε τον δράστη να φεύγει:

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του νεαρού Ρομά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση