Λαμία: Απολογείται ο δικηγόρος για την ασέλγεια στο κοριτσάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 08:17 Λαμία: Απολογείται ο δικηγόρος για την ασέλγεια στο κοριτσάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης σήμερα ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης μαθήτριας από τη Φθιώτιδα.

Τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας θα ανέβει το πρωί της Τρίτης ο 71χρονος δικηγόρος από την Αθήνα για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας και του Εισαγγελέα.

Η υπόθεση έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο, αφου οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και είναι σοκαριστικές.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του κοριτσιού Γιώργος Δούμας δηλώνει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για την υπόθεση και αναμένει να ακούσει τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

Δείτε το βίντεο:

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε το 11χρονο κορίτσι για τη σεξουαλική κακοποίηση που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από τον γνωστό δικηγόρο για περισσότερα από δύο χρόνια.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Έκανε το νονό της 11χρονης ο δικηγόρος

«Ξέρω ότι το είχε βαφτίσει…», αναφέρει στην κάμερα γυναίκα, που μένει κοντά στο εξοχικό του δικηγόρου, πριν ακούσει έκπληκτη την αλήθεια.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται και σημειώματα που η μικρή έγραφε θέλοντας να εξωτερικεύσει τους φόβους της και τις τραγικές στιγμές που ζούσε στα χέρια του δικηγόρου.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση