Λαμία: «Σας παρακαλώ μην έρθετε στην κηδεία του πατέρα μου»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 10:45 Λαμία: «Σας παρακαλώ μην έρθετε στην κηδεία του πατέρα μου»

Η συγκινητική έκκληση του συμπολίτη μας Δημήτρη Κάππου στις δύσκολες ημέρες του κορωνοϊού.

Ο γνωστός Αρχιτέκτονας - Διακοσμητής Δημήτρης Κάππος έχασε τον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» πλήρης ημερών σε ηλικία 90 ετών. Ο Δημήτρης Κάππος συγκλονίζει με ανάρτησή του στο facedook, όπου καλεί τους γνωστούς και φίλους να μην πάνε στην κηδεία του πατέρα του.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Ο πατέρας μου σήμερα μας άφησε για το στερνόν της ζωής του ταξίδιον. Η μάλλον της μη ζωής του πλέον. Εφυγε πλήρης ημερών και αγκαλιασμένος από αγάπη και χάδια. Όπως κι έζησε εξ άλλου. Κι η ζωή τού ανταπέδωσε ό,τι κι αυτός πρόσφερε απλόχερα.

Αύριο θα είναι η εξόδιος ακολουθία. Μία παράκληση: ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε (θάλεγα όλοι όσοι τον γνωρίσατε αλλά ως γιός του μεροληπτώ). Πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφαση να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστώ εκ μέρους και όλης της οικογένειας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Μη μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να "αρνούμαστε" την αγάπη σας μένοντας απόμακροι. Ας μην στείλουμε κανέναν απ΄τους αγαπημένους μας στην εντατική ή σε ακόμη χειρότερο μέρος. Θα βρεθούμε σε καλύτερους καιρούς, να μπορούμε ν' αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε το δάκρυ ή το γέλιο μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση