Λαμία: Αρνητικά όλα τα δείγματα από την οικογένεια του 54χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 09:02 Λαμία: Αρνητικά όλα τα δείγματα από την οικογένεια  του 54χρονου

Τέλος στην αγωνία για τους συγγενείς του 54χρονου Λαμιώτη αυτοκινητιστή.

Καθησυχαστικά ήταν και τα νέα αποτελέσματα από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 54χρονου Λαμιώτη αυτοκινητιστή που διαγνώσθηκε με covid-19 στο Νοσοκομείο Λαμίας.  

Μετά το αρνητικό τεστ στη γυναίκα του 54χρονου, αρνητικά ήρθαν και αυτά του γιου του, αλλά και του αδερφού του με της γυναίκας του. Αργά το βράδυ της Τρίτης (21/4) αρνητικό επέστρεψε και το τεστ που έγινε στην ανηψιά του 54χρονου, εξέλιξη πραγματικά ενθαρρυντική για τη μη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λαμιώτης αυτοκινητιστής είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό, από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οδηγίες και εντολές για την ιχνηλάτηση των επαφών του από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι προφυλάξεις που έπαιρνε και ο ίδιος για να προστατέψει τους ανθρώπους γύρω του, φαίνεται να είχαν αποτέλεσμα, ωστόσο ο έλεγχος θα συνεχιστεί. Προέχει επίσης να γίνει καλά ο ασθενής που έχει εισαχθεί στη ΜΕθ κορωνοϊού με την κλινική του εικόνα να είναι ενθαρρυντική.

Να σημειώσουμε τέλος ότι μαζί με τα δείγματα από τους συγγενείς του 54χρονου, εξετάστηκαν άλλα τέσσερα «ύποπτα» περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας που επίσης επέστρεψαν αρνητικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση