Προληπτικά στη ΜΕΘ ο Λαμιώτης αυτοκινητιστής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 08:35 Προληπτικά στη ΜΕΘ ο Λαμιώτης αυτοκινητιστής

Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του…

Στον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και συγκεκριμένα στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού, θα συνεχίσει τη θεραπεία του ο 54χρονος Λαμιώτης αυτοκινητιστής που ανήμερα της ημέρας του Πάσχα διαγνώσθηκε με covid-19.

Ο πρώτος ουσιαστικά ασθενής στη Λαμία που επιβεβαιωμένα νοσεί από τον SARS-COV-2, εξετάστηκε και από τον Διευθυντή της ΜΕΘ Γιώργο Κυριαζόπουλο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζήτησε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Κορωνοϊού για καλύτερη παρακολούθηση και νοσηλεία. Η «πολυτέλεια» που έχει το ΓΝ Λαμίας χάρη στο προηγούμενο αρνητικό σερί του, δηλαδή να μην έχει άλλα κρούσματα της ασθένειας, επιτρέπει στη χρησιμοποίηση ενός κρεβατιού της εντατικής, όπου θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ο 54χρονος βρίσκεται άλλωστε στην πιο κρίσιμη φάση της ασθένειας στην 6η-7η μέρα όπου αποκαλύπτεται πόσο βαριά την περνάει ο κάθε ασθενής.  

Το σημαντικό είναι ότι τόσο ο πυρετός όσο και η δύσπνοια είναι απολύτως ελεγχόμενα και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο κορωνοϊός θα αποτελεί μια παλιά κακή ανάμνηση για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο 54χρονος που γίνεται και ο πρώτος ασθενής που εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα την εγκαινιάσει και ως ο πρώτος ασθενής που θα βγει νικητής από αυτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση