Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητα - Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 13:24 Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητα - Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας οδηγός
Το μπουρίνι έριξε δέντρο και καταπλάκωσε διερχόμενα αυτοκίνητα - Σοβαρά ο ένας 54χρονος οδηγός, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός από τον Άγιο Κωνσταντίνο.
 
Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ χθες βράδυ στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, στο ύψος του "Λεβέντη", όταν ένα τεράστιο δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα, από τον ισχυρό άνεμο, που έπνεε στην περιοχή τη Λοκρίδας που χτυπήθηκε από το απογευματινό μπουρίνι, το οποίο έπληξε όλο το νομό.
 
Το δέντρο καταπλάκωσε δυο διερχόμενα αυτοκίνητα, που κινούταν στην αντίθετη κατεύθυνση, ενώ ένα τρίτο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δέντρο που πέφτοντας έκλεισε όλο το δρόμο της παλιάς εθνικής.
 
 
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου με επικεφαλής το διοικητή Γιώργο Μπόνο και απεγκλώβισαν τους οδηγούς και επιβάτες που είχαν παγιδευτεί μέσα στις λαμαρίνες.
 
Η κυκλοφορία διεκόπη, ενώ αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο LamiaReport ότι στο σημείο επικράτησε ένας πανικός με ασθενοφόρα να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο, αίματα παντού στο δρόμο και τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες που ειχαν καταπλακωθεί από τεράστιο δέντρο που είχε κοπεί στα δυο.
 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ένα αυτοκίνητο οδηγός ήταν ο 54χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά τραυματισμένη ανασύρθηκε και η συνοδηγός του.

Από το άλλο αυτοκίνητο που καταπλακώθηκε ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ο 61χρονοςο οδηγός και ο 56χρονος συνοδηγός, επίσης από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το τρίτο αυτοκίνητο, που έπεσε πάνω στο δέντρο, οδηγούσε μια 32χρονη, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομειο της Λαμίας, όπου ο συνταξιούχος αστυνομικός από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο συνταξιούχος αστυνομικός χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλη η Φθιώτιδα είναι στο πλευρό του και ευχόμαστε να τα καταφέρει...

 
 
 
Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του LR για τις φωτογραφίες
Προσαρμοσμένη αναζήτηση