Δώρισαν απινιδωτή και συσκευή τεχνητής αναπνοής στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 20:57 Δώρισαν απινιδωτή και συσκευή τεχνητής αναπνοής στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Από την IYFR. Θα τοποθετηθούν στην παραλία Ασπρονερίου…

Παραδόθηκαν στον Δήμο Καμένων Βούρλων ο σύγχρονος απινιδωτής, η βάση στην οποία τοποθετείται μαζί με συναγερμό και η συσκευή τεχνητής αναπνοής, τα οποία αποτελούν δωρεά του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου, μέλους της Διεθνούς Ομάδας Συναδέλφωσης Ροταριανών Φίλων Σκαφών Αναψυχής (IYFR), που ανήκει στο Διεθνές Ρόταρυ, και θα τοποθετηθούν στην Παραλία Ασπρονερίου.

Τη δωρεά παρέλαβε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης από την εκπρόσωπο του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου της IYFR Κατερίνα Κοτσαλή – Παπαδημητρίου.

Μέρος της δωρεάς της IYFR αποτελεί και η εκπαίδευση του προσωπικού που θα τα χειριστεί. Η επίσημη τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου της International Yachting Fellowship of Rotarians για τη δωρεά του. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά μετά την καρδιακή ανακοπή. Με την απινίδωση μπορεί να επανέλθει ο σφυγμός, ώστε ο ασθενής να προλάβει να μεταβεί στο νοσοκομείο. Έτσι, θα σωθούν ζωές συμπολιτών μας».

Απ’ την πλευρά της, η κ. Κοτσαλή - Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ελπίζουμε ο απινιδωτής αυτός να είναι χρήσιμος και να σώσει ζωές στην παραλία του Ασπρονερίου Καμένων Βούρλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση