Τρεις νεαροί αθλητές στο δυναμικό του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 15:39 Τρεις νεαροί αθλητές στο δυναμικό του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας…

Με την προσθήκη τριών νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΣ Λαμία.

Συγκεκριμένα εγγράφησαν στο δυναμικό της ομάδος ο 17χρονος Δημήτρης Νικολάου από τις Λιβανάτες, ο 18χρονος Βασίλης Μαντζιούρας από τη Λαμία και ο 19χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σοροπάνης από την Αθήνα.

Και οι τρεις δήλωσαν χαρούμενοι που θα φορούν τη φανέλα με το σήμα της Λαμίας στο στήθος, ενώ διαβεβαίωσαν τους υπευθύνους του τμήματος ότι με την όρεξη για ποδόσφαιρο που έχουν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (FUTSAL LEAGUE), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούν επιλογή από τα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα για την επάνδρωση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση