Λαμία: Έκλεψαν τσάντα και την πέταξαν στον κάδο της πλατείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 20:43 Λαμία: Έκλεψαν τσάντα και την πέταξαν στον κάδο της πλατείας

Οι ανήλικοι -θρασύτατοι- κλέφτες, αφού την άδειασαν την πέταξαν μέσα στον κάδο σκουπιδιών μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Στις 2:30΄ το μεσημέρι της Δευτέρας μας τηλεφώνησε φίλη αναγνώστρια του LamiaReport η οποία μας είπε ο δυο ανήλικοι ρομά πέταξαν μια καφέ γυναίκεια τσάντα σε έναν κάδο της πλατείας Πάρκου αφού πρώτα την έψαχναν για αρκετή ώρα.

Πήγαμε στο σημείο και όντως διαπιστώσαμε ότι μέσα στον κάδο ήταν μια τσάντα και αμέσως ενημερώσαμε την αστυνομία.

Σε λίγο ήρθε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και πήρε την τσάντα, η οποία ήταν εντελώς άδεια.

Οι κλέφτες δηλαδή δεν είχαν αφήσει ούτε τα προσωπικά έγγραφα της κυρίας από την οποία έκλεψαν την τσάντα της φωτογραφίας.

Αυτό που όμως μας τόνισε η φίλη αναγνώστρια που μας πήρε τηλέφωνο ήταν το θράσος των ανήλικων, που μέσα στον κόσμο σαν να μην συμβαίνει τίποτα έκαναν φύλλο και φτερό την τσάντα, την πετάξαν στον κάδο και απομακρύνθηκαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση