Σχέδιο αστικής προσβασιμότητας από το Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 08:02 Σχέδιο αστικής προσβασιμότητας από το Δήμο Δομοκού

Απαντήστε σε ερωτηματολόγιο και βοηθήστε να γίνουν όλα τα σημεία προσβάσιμα σε όλους…

Ο Δήμος Δομοκού ξεκίνησε ήδη να εκπονεί το πρώτο του Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας.

Στόχος του σχεδίου να προσδιοριστούν όσα σημεία χρειάζονται διαμορφώσεις, επεμβάσεις και κατασκευές, σε βασικούς δρόμους και σε δημόσιους χώρους (πλατείες, πάρκα κ.α.) ώστε να γίνουν προσβάσιμα σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες και ειδικότερα για όλα τα άτομα που έχουν προβλήματα στη μετακίνησή τους (ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ κ.α.).

Το σχέδιο εκπονείται σύμφωνα με το νόμο 4819/2021 και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

Στόχος είναι εντοπιστούν τα προβλήματα προσβασιμότητας και να αποκατασταθούν άμεσα εντός 2ετίας από την ολοκλήρωση του σχεδίου.

Για το συγκεκριμένο σχέδιο ο Δήμος Δομοκού ζητεί τη βοήθεια των δημοτών Δώστε 5 λεπτά από το χρόνο σας και απαντήστε στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε ΕΔΩ. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο.

Σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας καλέσουν για να απαντήσετε τηλεφωνικά.

Για πληροφορίες ή και προτάσεις σχετικά με το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Δομοκού επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση