Η Περιφέρεια βραβεύει τους πρώτους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 06:55 Η Περιφέρεια βραβεύει τους πρώτους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), τους μαθητές που διακρίθηκαν στις Εισαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου 2022.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι μαθητές / μαθήτριες ανά επιστημονικό πεδίο και ανά περιφερειακή ενότητα, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι όλων των ΕΠΑ.Λ. ανά περιφερειακή ενότητα. Οι παρευρισκόμενοι βραβευθέντες θα λάβουν ως δώρο από έναν φορητό υπολογιστή (laptop). Επίσης ο πρώτος όλων σε βαθμολογία θα λάβει ως δώρο ένα ταξίδι (Προσφορά από ταξιδιωτικό γραφείο).

(Η φωτογραφία είναι από τη βράβευση της πρώτης των πρώτων των φετινών πανελλαδικών Εύης Χαρίλα από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση