Δήμος Στυλίδας: Υπερηφάνεια για τις Πανελλήνιες διακρίσεις Γυμνασίου - Λυκείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 20:13 Δήμος Στυλίδας: Υπερηφάνεια για τις Πανελλήνιες διακρίσεις Γυμνασίου - Λυκείου

Με ικανοποίηση και περηφάνια ενημερώθηκε ο Δήμος Στυλίδας για την διάκριση δύο σχολείων του Δήμου, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Στυλίδας, ότι απέσπασαν δύο πρώτα πανελλήνια βραβεία, ένα στην κατηγορία γυμνασίων και ένα στην κατηγορία λυκείων για τις ταινίες «Υπάτη μου περήφανη» και «Μνήμες της Ιωνίας γλυκόπικρες» αντίστοιχα, στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».

«Πρόκειται για πολύ σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις, που μας γεμίζουν όλους χαρά και περηφάνια», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ έναν προς έναν για την επιτυχία τους, τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην αξιόλογη αυτή προσπάθεια, αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας και ιδιαίτερα τις υπεύθυνες κα Τσαπάρα Ξανθή και κα Ζαζά Γεωργία και όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στον συντονισμό και στην παραγωγή των ταινιών.

Όλοι μαζί καταφέρατε να μετατρέψετε τις όμορφες προσπάθειες έμπνευσης και δημιουργικότητας σε επιτυχημένες και βραβευμένες δράσεις. Αποδείξατε πως μέσω της συνεργασίας, της προσπάθειας, της όρεξης για δημιουργία και της αξιοποίησης των γνώσεων που αποκτώνται στο σχολείο, παρά τις δυσκολίες, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την κορυφή.

Θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για την εξαιρετική σας επιτυχία, σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε περήφανους και σας διαβεβαιώνω πως είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που κάνετε για την εξέλιξη και την πρόοδο σας.

Ο τόπος μας χρειάζεται νέες και νέους με όραμα και δημιουργική διάθεση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση