Προετοιμάζονται για το χειμώνα στο Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 15:56 Προετοιμάζονται για το χειμώνα στο Δομοκό

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας…

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 το πρωί συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δομοκού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες ήταν:

α) Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου 2022.

β) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των

πλημμυρικών φαινομένων – χιονοπτώσεων και παγετού για την χειμερινή περίοδο 2022-2023.

γ) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας (συντήρηση εξοπλισμού και μηχανημάτων, ανάθεση και καταμερισμός αρμοδιοτήτων, εξουσιοδοτικές πράξεις, κ.λπ.). Επίσης, συζητήθηκε η διασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και οργάνων, η συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο Οδικό Δίκτυο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Β. Λιόλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, ο Aντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δομοκού Γεώργιος Λελεντζής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Χρήστος Παπάρας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθανασία Αυγέρη, η Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος Αικατερίνη Ζηκούλη, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φθιώτιδας, Πολύζος Φ. Ζώης, ο Λοχαγός Κωνσταντίνος Κυρίτσης, η Υποδιοικήτρια Α.Τ. Δομοκού Γρηγορία Γατσινάρη, ο Πυρονόμος Αντώνιος Αλεξόπουλος, η Συντονίστρια Διευθύντρια Οδοντιατρικής του Κέντρου Υγείας Δομοκού Ελένη Μακρή, ο υπάλληλος του Δασονομείου Κωνσταντίνος Καρακώστας, καθώς και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Δομοκού, Λεύκας, Γαβρακίων, ΝέαςΜάκρισης και Βουζίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση