Ξεκινούν οι αιτήσεις για επιδοτούμενο πρόγραμμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 23:49 Ξεκινούν οι αιτήσεις για επιδοτούμενο πρόγραμμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Η Πρόσκληση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τη συμπλήρωση αριθμού αιτήσεων υποψηφίων…

Πρόσκληση προς Ωφελούμενους για την Πράξη: «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις από το ΟΕΕ για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας», απευθύνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Σκοπός της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων 2.000 ανέργων πτυχιούχων οικονομολόγων ηλικίας έως 29 ετών, ώστε να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες τους σε θεματικά αντικείμενα σχετικά με τον επιστημονικό και επαγγελματικό τομέα των οικονομικών, καθώς και να αποκτήσουν επιπρόσθετες νέες γνώσεις (new skills) και οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους «Γενικές Κατευθυντήριες Γραμμές για το σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) ανέργων στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ Δράσεων.

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής είναι η Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00’

Η Πρόσκληση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τη συμπλήρωση αριθμού αιτήσεων υποψηφίων. Για περισσότερες πληροφορίες https://oe-e.gr/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση