Κακοκαιρία «ΓΑΙΑ»: Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική - Τι έγινε στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 19:54 Κακοκαιρία «ΓΑΙΑ»: Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική - Τι έγινε στη Στερεά

Οι ισχυροί άνεμοι και οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «ΓΑΙΑ», δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε περιοχές της χώρας.

Από το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) μέχρι τις 17:30’ το απόγευμα της Κυριακής (11/12), το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 158 κλήσεις, κυρίως για κοπές δέντρων αλλά και για αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων.

Από αυτές οι 10 κοπές δέντρων και η αφαίρεση ενός αντικειμένου, ήταν στη Στερεά Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι τα εννέα (9) περιστατικά με τα δέντρα σημειώθηκαν το προηγούμενο βράδυ.

Θυμίζουμε ότι δύο από αυτά έπεσαν στο δρόμο Ροβιές - Ιστιαίας το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας διακοπή της κυκλοφορίας για λίγη ώρα στο 6ο χλμ της ανωτέρου οδού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση