Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 10:00 Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου…

Ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2023 και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης για το ίδιο έτος, έρχεται σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στις 10;00’ το πρωί σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός

Θέμα 2ο: Έγκριση Πίνακα Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) που αφορά τον Προϋπολογισμό έτους 2023.

Εισηγητής; Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός

Θα ακολουθήσει στις 12:00’ στον ίδιο χώρο η τακτική συνεδρίαση με τρία (3) θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1ο: Συνένωση των υφιστάμενων όμορων εδρών επιβατηγών δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ.) των Δημοτικών Ενοτήτων Φουρνάς και Κτημενίων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Εισηγητής; κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 2ο: Εισήγηση για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας « Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και την έγκριση της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας « Αναπτυξιακής Φωκική Α.Ε ».

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Δελμούζος , Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας.

Θέμα 3ο: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του άρθρου 52 του Ν. 2696/1999 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Νο 31 Σκύρος – Λιναριά, αρμοδιότητας ΠΕ Εύβοιας.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση