Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 17:08 Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

Η βροχή δεν εμπόδισε τον κ. Σανίδα να έχει διαδοχικές συναντήσεις, αρχικά με τη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, τους Αντιδημάρχους και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων στο Δημαρχείο στην Κάτω Τιθορέα.

Επισκέφθηκε επίσης το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το Αστυνομικό Τμήμα, εμπόρους, καταστηματάρχες και φίλους της περιοχής για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές.

Να σημειωθεί ότι στις 11:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου,  παρουσία Προέδρων και του Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου όπου ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της ΠΕ Φθιώτιδας για τον επερχόμενο Χειμώνα, αναπτύσσοντας τις διαδικασίες που ακολουθείτε και στις περιπτώσεις των σεισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση