Συναγερμός για φωτιά σε ελαστικό νταλίκας - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 07:48 Συναγερμός για φωτιά σε ελαστικό νταλίκας - ΦΩΤΟ

Η ψυχραιμία του οδηγού βοήθησε ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού κατάφερε να το ακινητοποιήσει λίγο πριν τη σήραγγα στα Καμένα Βούρλα. 

Συνέβη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο 176χλμ της εθνικής οδού, λίγο πριν τη μεγάλη σηραγγα.

Ο οδηγός του τεράστιου οχήματος είδε τον καπνό που έβγαινε από το πίσω δεξί ελαστικό του τράκτορα. Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του καταφερε να ακινητοποιήσει γρήγορα το όχημα δεξιά και να "ξεκοτσάρει"  τον τράκτορα.

Η ενέργεια αυτή του οδηγού είχε μεγάλη σημασία, γιατι το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγο πριν μπει στη δεύτερη μεγάλη σήραγγα στο ύψος των Καμένων Βούρλων, διότι εάν αυτό γινόταν μέσα στη σηραγγα τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Στο σημείο έσπευσε όχημα βοηθείας από την Κεντρική Οδό και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι έσβησαν αμέσως τη φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος.


 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση