Η 7η Ε.Μ.Α.Κ στα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 08:10 Η 7η Ε.Μ.Α.Κ στα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας

Επίσκεψη κλιμακίου της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., με επικεφαλής τον Διοικητή Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λαμίας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να βρεθεί η Μονάδα κοντά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο ανωτέρω εκπαιδευτικό ίδρυμα με σκοπό τα Στελέχη της  να ευχηθούν για τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων . Το Κλιμάκιο της 7Ης Ε.Μ.Α.Κ  έτυχε πολύ θερμής Υποδοχής από τους Εκπαιδευτικούς λειτουργούς, τους γονείς των παιδιών , καθώς και από το σύνολο των παιδιών που φοιτούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λαμίας .

Στην επίσκεψη μετά από ολιγόλεπτο video που προβλήθηκε σχετικά με τις δράσεις της 7Ης Ε.Μ.Α.Κ , από τα 20 έτη λειτουργία της , ο Διοικητής της Μονάδας  σε σχετική ομιλία του εξήρε τόσο το  έργο των εκπαιδευτικών όσο και τον τιτάνιο αγώνα των γονιών τους που αγωνίζονται όπως ανέφερε δίπλα στα παιδιά με τις ειδικές δεξιότητες. Επίσης τόνισε ότι και μόνο  η παρουσία των παιδιών σε εργαστήρια του ανωτέρου εκπαιδευτικού  ιδρύματος δείχνει ότι τα εν λόγω παιδιά είναι από  τα πιο  ενεργά κύτταρα της Κοινωνίας μας  .  

Η Αν Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Κ Λαμίας Σταυρούλα Χουσιάδα σε σχετική αντιφώνηση αφού ευχαρίστησε τους άνδρες της Μονάδας για την επίσκεψή τους  εξήρε το έργο της Μονάδας στην Τοπική Κοινωνία.

Με το πέρας των Ομιλιών οι Άνδρες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ προσέφεραν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ως αναμνηστικά δώρα Μπλούζες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., ενώ τα παιδιά έκαναν βόλτα με το ερπιστριοφόρο όχημα πολλαπλών χρήσεων της 7ης ΕΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών Α.Μ.Ε.Α του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λαμίας Παναγιώτης Αγγελάκης παρέδωσε στον Διοικητή της Μονάδας ως Δώρο ακριβές αντίγραφο ασημένιας βυζαντινής εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας με την ευχή του να είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε επιχείρηση  που πραγματοποιούν.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστη και ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κος Γεώργιος Βαΐόπουλος .  

Δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη της 7ης ΕΜΑΚ στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση