Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 14:47 Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Παρασκευή

Στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων…

Την Παρασκευή23 Δεκεμβρίου 2022 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα σε, Άγναντη, Νέα Άγναντη, Διχαλόρεμα, Άγιος Κωνσταντίνος (από την μέση του χωριού και προς το βουνό: Αχλάδες, Μπεσιρέικα, πλησίον παλαιού Κοιμητηρίου) και φωτοβολταϊκά Άγναντης από 08:00’ έως 08:30’ και από 15:00’ έως 15:30’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση