Με Γκαραβέλη σήμερα στην Τρίπολη η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:22 Με Γκαραβέλη σήμερα στην Τρίπολη η Λαμία

Στην αποστολή Βασιλαντωνόπουλος, Βέργος, Μαρτίνεθ και Ρόμανιτς…

Κάποιοι τραυματισμοί των τελευταίων ωρών έφεραν εκπλήξεις στην κατάρτιση της αποστολής που ανακοίνωσε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (16η αγωνιστική, 17:00’) ο προπονητής της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης.

Οι «κυανόλευκοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σλίβκα αλλά και τον Σαράνοφ και κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης.

Ο Μποάκι εξακολουθεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα μετά από πολλές αγωνιστικής στην 21αδα επέστρεψε ο Λάζαρο Ρόμανιτς. Επίσης για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα ο Νίκος Βέργος και ο Ισπανός Ρούμπεν Μαρτίνεθ.

Από την αποστολή απουσιάζουν ωστόσο οι Ασκόφσκι και Γκέντσογλου.

Αναλυτικά τα 21 πρόσωπα που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Διαιτητές του παιχνιδιού Αστέρας Τρίπολης - Λαμία είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου, Αντώνη Σινιοράκη, 4ος είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης και VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Α VAR Γεώργιος Στεφανής).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση